Σελίδες

Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

Εκδήλωση για τη παρουσίαση του νέου βιβλίου του συγγραφέως κ. Θωμά Μαστακούρη

Την Παρασκευή 5 Απριλίου, Μέλη και Φίλοι του Οίκου μας, παραβρεθήκαμε στη παρουσίαση του προσφάτως εκδοθέντος βιβλίου του πολύ αγαπητού μας συγγραφέα και κυρίως –και πάνω από όλα- αγαπημένου μας Φίλου κ. Θωμά Μαστακούρη.

Η παρουσίαση έλαβε χώρα στο χώρο των εκδόσεων Ars Nocturna στο κέντρο των Αθηνών, από τις οποίες εκδόσεις μας παραδίδεται αυτή η ανθολογία των διηγημάτων του κ. Μαστακούρη.
Σε μία κατάμεστη αίθουσα, ο πάντα ευγενικός και προσιτός στο αναγνωστικό του κοινό συγγραφέας, ξεδίπλωσε τις σκέψεις του λαμβάνοντας στο τέλος το θερμό χειροκρότημα αλλά και την αγάπη νέων και παλαιότερων αναγνωστών του οι οποίοι τον ακολουθούν συντροφικά σε κάθε συγγραφική του δραστηριότητα.

Προτείνουμε ανεπιφύλακτα σε όλους τους Φίλους και τα Μέλη του Οίκου μας να αποκτήσουν το βιβλίο «Η Γκρίζα Χώρα και άλλες Ιστορίες από τον Μακρινό Βορρά» για το οποίο περισσότερα θα πούμε πιο κάτω.

Ο Οίκος μας, ευχαριστεί θερμά τον κ. Μαστακούρη για τη πρόσκλησή του σε αυτή τη τόσο εξαίσια από κάθε άποψη βραδιά, και ευχόμαστε το έργο του πάντα να έχει την ίδια Φλόγα και την ίδια δημιουργικότητα που για δεκαετίες τώρα μας προσφέρει.

Διαβάστε περισσότερα εδώ: http://thyrsos.gr/ekdilwseis.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου